O nama

Učite strani jezik opušteno na platformi TRADIGITAL COURSES. Grešiti je dozvoljeno i poželjno. Stignite do svog cilja. Tu smo da Vas vodimo.

Tradigitalni kursevi jezika

TRADIGITAL COURSES platforma je moderna, interaktivna platforma za samostalno učenje stranog jezika. Pridružite nam se i pomerite granice svoga znanja. Dostignute nivo sa kojim ćete biti zadovoljni.

Ko smo mi

Platforma TRADIGITAL kurs jezika je osnovana janura 2022. kao segment šireg poslovanja u onlajn svetu (Tradigital English Teacher d.o.o.) čiji je fokus produkcija nastavnih materijala u tradicionalnom i onlajn okruženju. Kursevi engleskog  jezika su samo jedan od palete proizvoda.

Filozofija našeg poslovanja zasniva se na ideji da ne postoji jedno idealno rešenje kada je u pitanju nastava, već izbor iz niza metoda i aktivnosti koje najbolje odgovaraju situaciji učenja i njenim učesnicima. Vodeći se time, trudili smo se da odaberemo metode koje će ponuditi kvalitetan kurs jezika u onlajn okruženju. Cilj kojim se uvek vodimo je aktivna upotreba jezika, a ne znanje o jeziku. U svemu tome želimo da naši klijenti ovo učenje dožive kao radost napredovanja korak po korak, a ne muku.

Po našem viđenju je bolje znati manje, a biti sigiran u to, nego znati više, a biti klimavog i nesigurnog znanja. Iz tog razloga ova platfroma nudi samo dva kursa na nivou A1 i A2. Da bi uspeh u usvajanju i produkciji gradiva bio osiguran, svaki od ta dva kursa je podeljen na dva dela (A1-prvi deo, A1 – drugi deo, A2 -prvi deo i A2 – drugi deo).

Pozivamo Vas da probate prvu lekciju jednog ili drugog kursa. Uradite besplatan test prvo.
Svi vaši komentari, kritike i saveti su dobrodošli jer mi znamo da ne znamo sve, ali smo spremi da uvek učimo i rastemo.